Min nya hemsida är på gång

Posted by admin in Film, Foto, Friluftsliv, Kajak 30 nov 2014

Efter mycket om och men är min nya hemsida nu på gång. Tiden räcker helt enkelt inte till för allt man vill göra. Det har varit en del jobb med att konvertera sidorna från min gamla statiska html-hemsida och få in dem i WordPress. Nu hoppas jag att det mesta skall fungera, men det återstår en del att göra. När jag 2002 började med www.andersj.se så fanns det inte som i dag smidiga publiceringsverktyg som t ex WordPress för att skapa, bygga och uppdatera hemsidan.

Jag har lagt in en ny kategori med exempel på prylar för fotografering och filmning som jag har gjort. Och det kommer fler exempel och mer information framöver.

Så jag är fortfarande i full gång med diverse gör-det-själv-projekt och har alltså inte gått i ide!Translate »