Projekten rullar vidare

Posted by admin in Film, Foto, Okategoriserade 11 jan 2015

_1000218
Nu är slider nr 2 mer eller mindre klar och jag har gjort en del tester för att se att allt fungerar som det ska. Och det gör det. Tyvärr har det varit extremt blåsigt så någon filmning ute har jag inte gjort, men det blir nästa steg. Jag funderar även på att göra någon typ av enklare och lättare ben som jag kan ha som extra tillbehör när det är riktigt ojämna underlag. Denna slider kommer, som övriga film- och fotoprylar, att få en egen presentationssida under knappen ”FOTO/FILMPRYLAR DIY”.

Jag håller även på och utvecklar min filmrigg och snart skall jag bygga en ”cage” med handtag till min Lumix GH4. Men till den behöver jag en 4 mm alu-plåt, och den hoppas jag kommer med posten nästa vecka.

Lite webbstatistik

Hemsidan har ca 100-150 unika besökare per dag och mellan 500 – 1000 sidvisningar. Och det är ju kul med tanke på att jag inte marknadsför hemsidan på något sätt.

Mina DIY-prylar hänger med i vått och torrt!

Jag tog en titt i listan med alla gör-det-själv-prylar för friluftsliv här på hemsidan, och det är faktiskt så att jag fortfarande använder många av dem, även om några är flera år gamla. Flera av prylarna använder jag dessutom mycket ofta – både till fritid och vardag. Så jag får verkligen valuta för pengarna!Translate »