anders jonsson

HEJ OCH VÄLKOMMEN!

Jag som ligger bakom denna webbplats heter Anders Jonsson och bor med fru och barn i Ödsmål på västkusten. Mitt intresse för friluftsliv har alltid varit stort och på 70-talet började jag i en förening som hette Friluftsungdomen. Det var både roliga och lärorika år och vi lärde oss en massa om naturligt friluftsliv. Det var allt från vinterfjällturer med övernattning i tält och snöka till att t ex torka mat, göra egen utrustning, paddla i sjöar och åar och vandra och övernatta i vindskydd eller under bar himmel.

 

Jag är född gör-det-självare (DIY) och jag håller alltid på med olika typer av konstruktioner och innovationer, t ex att göra olika typer av foto-, film- och friluftsprylar. Och grundtanken med hemsidan är helt enkelt att ge tips på saker som man kan göra själv och visa att prylarna inte behöver kosta en förmögenhet om man är lite händig.

 

Att konstruera foto-, film- och friluftsprylar själv, att komma på egna lösningar och att skapa är vansinnigt kul, lärorikt och utvecklande!

Så låt fantasin flöda!

 

Anders Jonsson

tält sytt av anders jonssonEtt av mina tält som jag har designat och sytt.

 

filmrigg tillverkad av anders jonsson

Min filmrigg med diverse tillbehör.

Translate »