Blog 2 Columns

 

Två nya snabbfästen till kameran

Posted by admin in Film, Foto

I helgen hade jag tänkt åka till Svartedalen och filma uppe på ett högt berg där jag har varit några gånger tidigare och vandrat, men vädret var grått och mulet både lördag och söndag. Jag ville ha filmklipp i soligt och härligt väder med blå himmel. Men så blev det...

Fler DIY-filmprylsprojekt

Posted by admin in Film, Foto, Okategoriserade

Det är inte helt lätt att som gör-det-självare och privatperson köpa plåt, profiler mm i mindre mängder, och till bra priser. Många företag säljer bara till företag och då i större kvantiteter. Därför är det skönt att det finns företag som www.masindelen.se där privatperson kan köpa plåt, profiler, fästelement, maskinkomponenter...

Projekten rullar vidare

Posted by admin in Film, Foto, Okategoriserade

Nu är slider nr 2 mer eller mindre klar och jag har gjort en del tester för att se att allt fungerar som det ska. Och det gör det. Tyvärr har det varit extremt blåsigt så någon filmning ute har jag inte gjort, men det blir nästa steg. Jag funderar...

Slider nr 2

Posted by admin in Film

Nu under julen började jag bygga slider nr 2. Min nuvarande slider fungerar i och för sig mycket bra och den kommer jag att använda framöver, men min tanke är att göra en ännu lättare och smidigare variant. Som skena använder jag ett kvadratiskt aluminiumrör (25x25 mm, 1,5 mm godstjocklek, 65...

Min nya hemsida är på gång

Posted by admin in Film, Foto, Friluftsliv, Kajak

Efter mycket om och men är min nya hemsida nu på gång. Tiden räcker helt enkelt inte till för allt man vill göra. Det har varit en del jobb med att konvertera sidorna från min gamla statiska html-hemsida och få in dem i WordPress. Nu hoppas jag att det mesta...

Translate »