bildspel_5

GÖR DET SJÄLV (DIY – do it yourself)

sked3Här hittar du exempel på frilufts- och kajakprylar som du kan göra själv. För visst är det en viss tjusning med sådant som man har gjort själv. Dessutom blir det oftast billigare än att köpa nytt, du kan även återanvända material som normalt slängs vilket sparar resurser, vikten kan bli låg och du kan designa och få prylarna precis så som du vill ha dem. Det finns alltså mycket att vinna på att göra utrustningen själv. Dessutom är det inspirerande, utvecklande, vansinnigt kul och ger friluftsintresset ytterligare dimensioner! Förhoppningsvis får du inspiration och provar på att göra en egen pryl. Och du som redan är igång får kanske något tips som kan vara till nytta i något kommande projekt.

My drawings and patterns etc may only be used for private use! Not by companies etc! My pictures may not be used without my permission!

OBS! De äldre projektsidorna här till vänster är konverterade från min gamla html-webbplats till WordPress och designen och uppställningen på sidorna blir därför därefter.

Translate »