Blog Small Photo – 1/3 Sidebar

 

Två nya snabbfästen till kameran

Posted by admin in Film, Foto

I helgen hade jag tänkt åka till Svartedalen och filma uppe på ett högt berg där jag har varit några gånger tidigare och vandrat, men vädret var grått och mulet både lördag och söndag. Jag ville ha filmklipp i soligt och härligt väder med blå himmel. Men så blev det...

READ MORE

Fler DIY-filmprylsprojekt

Posted by admin in Film, Foto, Okategoriserade

Det är inte helt lätt att som gör-det-självare och privatperson köpa plåt, profiler mm i mindre mängder, och till bra priser. Många företag säljer bara till företag och då i större kvantiteter. Därför är det skönt att det finns företag som www.masindelen.se där privatperson kan köpa plåt, profiler, fästelement, maskinkomponenter...

READ MORE

Slider nr 2

Posted by admin in Film

Nu under julen började jag bygga slider nr 2. Min nuvarande slider fungerar i och för sig mycket bra och den kommer jag att använda framöver, men min tanke är att göra en ännu lättare och smidigare variant. Som skena använder jag ett kvadratiskt aluminiumrör (25x25 mm, 1,5 mm godstjocklek, 65...

READ MORE
Translate »